LokalitetLokalitetLokalitet

O NAMA

NAŠA MISIJA

ZAŠTO LOKALITET?

LOKALITET označava mjesto, predio, kraj, ali i govorne ili neke druge osobitosti određenog kraja. Njegovo se značenje odlično uklapa u našu težnju da se na jednom mjestu prezentiraju proizvodi određenog područja i tako, upoznavanjem s proizvođačima, kupac dolazi u doticaj i s lokalnim identitetom i osobitostima tog kraja.

Dodatna kvaliteta izabranog imena je u načinu na koji se čita, a koji aludira na engleske riječi LOCAL EAT AT. Na taj se način gore navedeni koncept kvalitetno prezentira i svakom turistu.

LOCAL EAT AT

ŠTO JE LOKALITET?

OKALITET je posebna OPG tržnica – spoj iskrene, izravne face-to-face prodaje i suvremenih digitalnih alata. Kako bi najbolje prikazali taj spoj, izabrana je simbolika tehnologija i komunikacijskih sredstava koji su se tradicionalno koristili, a postoje i danas u istom ili adaptiranom digitalnom obliku.

Takav komunikacijski alat je razglednica. Ista povezuje ljude, šalje informacije o određenom lokalitetu te, ako je kvalitetno oblikovana, postaje svojevrsni suvenir.

Sastavni dio razglednice je poštanska markica. Već duže od stoljeća i pol, markice su postale „veleposlanici“ svojih zemalja i naroda. Zbog svega navedenog, kako bi svaki prodani proizvod garantirao da dolazi s određenog lokaliteta, a istovremeno postao suvenir istog, naš je zaštitni znak dizajniran u obliku poštanske markice. S obzirom na to da će se naš projekt LOKALITET OPG tržnica širiti po različitim gradovima, sam je vizualni identitet koncipiran tako da bude izrazito prilagodljiv, što će se postići “poništavanjem” logotipa, tj. markice korištenjem pečata koji će nositi ime grada i njegov poštanski broj. Upoznajte LOKALITET, upoznajte naše OPG-ove i uživajte u njihovim proizvodima.

NAŠ SLOGAN

Simbolizira naš cilj

Iz dlana naših proizvođača u tvoj dlan, iz dana u dan sviježi, domaći, sezonski proizvodi, provjerene i vrhunske kvalitete.

Želimo svim našim kupcima omogućiti jednostavan, brz i siguran pristup vrhunskim, kvalitetnim i zdravim domaćim proizvodima. Povezati ih i upoznati sa lokalnim identitetom i osobitostima proizvoda i proizvođača našeg kraja i to u najboljem ugođaju u kojem kroz zabavu otkrivaju i šire granice svojih osjetila, hrane se zdravo i postaju veleposlanici našeg kraja i ljudi. Upoznajte LOKALITET, upoznajte naše OPG-ove i uživajte u njihovim proizvodima.

Također na našoj tržnici je na minimum svedena uporaba plastike jer nam je želja postati eko friendly tržnica tako da koristimo isključivo papirnate ili platnene vrećice.

Nedjelja,ponedjeljak,utorak,srijeda,četvrtak,petak,subota
Siječanj, veljača, ožujak, travanj,svibanj,lipanj,srpanj,kolovoz,rujan,listopad,studeni,prosinac
Košarica

Vaša košarica je prazna.

Povratak u dućan

Dodaj napomenu Izmjeni napomenu
Očekivana poštarina
Dodaj kupon

Očekivana poštarina

Dodaj kupon

Kupon kod biti će dodan na stranici za plaćanje