U maloj radnji nedaleko od pulske tržnice čokolatjer Vili Radonić stvara umjetnine od čokolade koju sljubljuje s raznim domaćim poznatim proizvodima kao što su biska, med, propolis, maslinovo ulje, suhe smokve, bademi, teranino, malvazija i tartufi, ali i sa svim začinima i travama kao što su kadulja, koromač, kurkuma, chili i đumbir.
Proizvodnja se temelji na manufakturnom radu u kojem se kombiniraju tradicionalne metode izrade s modernim pristupom,Radi čokolade i praline kako su se radile u 18 stoljeću- s kakaom, medom i kakao maslacem, sve ostalo je tehnika, kreacija i inovacija.
Čokolada je najbolji medij za prenošenja okusa ili kako on kaže“ čokolada nema granica“.
Ručna proizvodnja nameće male količine, i u malim serijama osiguravamo uvijek svježe proizvode bez upotrebe umjetnih konzervansa, a dopušta veću kreativnost kao i korištenje vrhunskih sastojaka čija upotreba u velikim proizvodnjama ili nije isplativa ili je tehnički rizična.